ثبت نام انتقالی و مهمان نیمسال 962
تاریخ انتشار :  6 اردیبهشت 1397

‎به اطلاع میرساند:

دانشجو لازم است با اطلاع کامل از آیین نامه مهمانی و انتقال، درخواست خود را مبنی بر نوع آن -دو نیمسال مهمانی، مهمانی دایم ،انتقال-در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان، در موعد اعلام شده – از یک الی سی و یک اردیبهشت ماه- ثبت و با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصیلی، وضعیت دوره موردتقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه یا موسسه مقصد اقدام ومستندات خود را اسکن و به تقاضای خود ضمیمه نماید.
لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا باید در سامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمزعبور، از قسمت خدمات سازمان، درخواست مهمانی و انتقال خود را ارایه نمایند.
شخص متقاضی مسوول صحت اطلاعات ارایه شده در خصوص شرایط خاص خود است و درصورت عدم احراز هریک از اطلاعات ارایه شده، تقاضا از وضعیت بررسی خارج می شود.
دانشجویان متقاضی انتقال توام با تغییر رشته، خارج از سامانه و از طریق شورای بررسی موارد خاص مبدا و مقصد اقدام نمایند.

اداره کل امور دانشجویان داخل