وام دانشجویی نیمسال دوم 96
تاریخ انتشار :  18 بهمن 1396

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی وام در تمامی مقاطع تحصیلی می رساند جهت درخواست وام صندوق رفاه دانشجویان کشور نیمسال دوم 97-96 ، حداکثر تا پایان بهمن ماه  به معاونت دانشجویی مراجعه فرمایند.

تذکر:

– دانشجویان عزیز نسبت به دانلود فرمهای وام؛ از قسمت نیازمندی ها–> فرم ها اقدام  یا اینجا را کلیک فرمایید.

– جهت دریافت وامهای ذکر شده، سند تعهدنامه محضری – فتوکپی شناسنامه – فتوکپی کارت ملی  تکمیل فرمهای وام  الزامی است.

• **** توضیح مهم: به منظور دریافت سند تعهد محضری لازم است پس از تکمیل فرم شماره 3، بهمراه ضامن به دفترخانه ثبت اسناد مراجعه نمایید.

– وامهای مذکور در صورت تأمین اعتبار از طرف صندوق رفاه دانشجویان پرداخت خواهند شد.

معاونت دانشجویی