پذیرش استعداد درخشان کارشناسی ارشد
تاریخ انتشار :  4 مرداد 1395
تعداد بازدید  :  1,284

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان جهت ورود به دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی 96-1395

موسسه آموزش عالی آمل

در راستای جذب برگزیدگان علمی و مستعد مقطع کارشناسی دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی کشور و نیز اجرای « آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان جهت ورود به دوره کارشناسی ارشد » ابلاغیه شماره 77948/21 مورخ 5/5/ 1393 و اصلاحیه شماره 96474/21 مورخ 94/5/24 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موسسه آموزش عالی آمل نسبت به پذیرش برگزیدگان علمی واجد شرایط (بدون آزمون) در رشته‌های کارشناسی ارشد ذیل اقدام می نماید:

الف) رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد:

1. مهندسی برق گرایش سیستم های قدرت
  2. مهندسی برق گرایش کنترل
  3. مدیریت آموزشی
  4. آموزش و بهسازی منابع انسانی
  5. حسابداری
  6. مدیریت بازرگانی گرایش تجارت الکترونیک
  7. مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات
  8. مدیریت صنعتی گرایش مدیریت پروژه
  9. مهندسی معماری

ب) شرایط پذیرش :

الف) شرایط عمومی: دارا بودن صلاحیت عمومی جهت ادامه تحصیل

ب) شرایط اختصاصی- دارا بودن یکی از شرایط ذیل:

1- دانشجويان ممتاز دوره كارشناسي پيوسته كه پس از گذراندن 7نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل 115 واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزء 10 درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداكثر در مدت 8 نيمسال دانش آموخته شوند.

2- دانشجويان ممتاز دوره كارشناسي پيوسته كه پس از گذراندن 6 نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل 110 واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزء 10 درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداكثر در مدت 8 نيمسال دانش آموخته شوند .

3- دانشجويان ممتاز دوره كارشناسي پيوسته که در طول شش نیمسال تحصیلی فارغ التحصیل شوند و به لحاظ میانگین کل جزء 10 درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.( ورودی 92)

ج) نکات مهم:

1-     دانشجویان می بایست حداکثر تا تاریخ 95/06/31 فارغ التحصیل شوند در غیر اینصورت پذیرش آنان لغو خواهد شد.

2-     پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفا برای یکبار امکانپذیر است.

3-     فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی نیز می توانند از تسهیلات این آیین نامه برای ادامه تحصیل استفاده نمایند.

4-     تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده امکانپذیر نیست.

5-     هر دانشجو صرفا می تواند نسبت به اخذ پذیرش نهایی از یک دانشگاه یا موسسه اقدام نماید.

6-      اتباع غیر ایرانی نمی توانند از تسهیلات این آیین نامه برای ادامه تحصیل استفاده نمایند.

7-     در هر زمان (حتی زمان فارغ التحصیلی) مشخص گردد که فرد پذیرش شده فاقد شرایط آیین نامه های مربوطه بوده و یا دارای نقص مدارک باشد پذیرش وی لغو و عواقب ناشی از آن بر عهده متقاضی خواهد بود

8-     پذیرش نهایی داوطلبان پس از موافقت اولیه موسسه منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.

د) نحوه ثبت نام:

دانشجویان واجد شرایط از مورخ 95/05/01 لغایت 95/05/20 باید فرم تقاضای پذیرش بدون آزمون  به دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹6-۱۳95 موسسه آموزش عالی آمل و فرم معرفی نامه   را تکمیل کرده به همراه سایر مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام به اداره آموزش تحویل و یا به آدرس پست الکترونیکی Bathaie(at)Amol.ac.ir ارسال نمایند.

متذکر می گردد تکمیل فرم تقاضانامه و ثبت نام به منزله پذیرش قطعی نبوده و هیچگونه حقی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد.

ه) مدارک لازم:

1-     فرم تکمیل شده تقاضای پذیرش ( الزاما تایپ شده)

2-     فرم تکمیل شده معرفی نامه از محل تحصیل مقطع کارشناسی

3-     یک قطعه عکس

4-     تصویر کارت ملی( پشت ورو)

5-     تصویر همه صفحات شناسنامه

6-      ریزنمرات دوره کارشناسی

7-     تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی ( ویژه فارغ التحصیلان)

8-     تصویر مدارک پژوهشی (مقالات، کتب، اختراع و …)