تاریخ انتشار :  22 آذر 1396

• صفحه نخست  >
  • اخبار  >
  • بازدید دانشجویان رشته عمران از پروژه احداث شبکه فرعی کانال های آبیاری زیر حوضه سد البرز

گزارش بازدید دانشجویان رشته مهندسی عمران موسسه آموزش عالی آمل از پروژه احداث شبکه فرعی کانالهای آبیاری زیر حوضه سد البرز به همراهی استاد مربوطه آقای دکتر عسکری

به منظور آشنایی دانشجویان رشته مهندسی عمران موسسه غیرانتفاعی آمل، بازدید از پروژه احداث شبکه فرعی کانالهای آبیاری زیر حوضه سد البرز انجام گرفت.

این بازدید شامل سه بخش زیر بود:
الف-دفتر فنی پروژه و ارایه توضیحات کارشناسان در خصوص مشخصات فنی و اجرایی پروژه
ب- خط تولید کانالت و متعلقات انتقال آب
ج- کانالت های نصب شده و جاده دسترسی در مسیر انتقال از شبکه اصلی آبیاری به شبکه فرعی

در ابتدا آقای عسگری نماینده کافرما و ناظر عالی شبکه آقای مهندس هاشم پور و سرپرست و سرناظر پروژه آقای مهندس بندپی را معرفی نمودند و همچنین کلیاتی از اهمیت و جایگاه این پروژه از نظر ملی و بین المللی بیان نمودند. سپس آقای مهندس هاشم پور به شرح روند عملیات اجرایی و مشکلات اجتماعی استملاک اراضی جهت احداث کانالت های آبیاری پرداختند. همچنین وضعیت کیفیت اب سفره زیرزمینی و خطر شور شدن اب در اثر برداشت بی رویه از چاه ها را بیان نمودند و اجرای پروژه را به لحاظ تامین آب شیرین و مناسب برای اراضی کشاورزی ضروری دانستند.

در ادامه آقای مهندس بندپی با ارایه پاورپوینت مشخصات فنی قرارداد، به بیان روند پیشرفت فیزیکی عملیات موضوع پیمان پرداختند.