• موسسه آموزش عالی آمل دارای رتبه سطح یک کشوری
     برگزاری جشن دانش آموختگی 25 آذر95
تاریخ انتشار :  26 آذر 1395
تعداد بازدید  :  1,674

اولین جشن دانش آموختگی دانشجویان موسسه آموزش عالی آمل مقارن با ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام و امام جعفر صادق (ع)، در تاریخ 25 آذر 1395 در محل جدید آمفی تئاتر ساختمان جدیدالتاسیس این موسسه واقع در خیابان طالب آملی کوچه فیاض بخش برگزار گردید.

در این جشن که با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان همراه بود پس از تلاوتی چند از کلام الله مجید، دکتر ابوالفضل رنجبر نوعی ریاست محترم موسسه، با بیان خیرمقدم خدمت حضار و سپاسگزاری از آنها، برای دانشجویان در ادامه راه آرزوی توفیق نمودند. اجرای موسیقی توسط گروه دیوا نیز از دیگر بخش های این جشن بود و پس از آن پروفسور ابراهیم صالحی عمران معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه منتخب مازندران به ایراد سخنرانی پیرامون موفقیت فارغ التحصیلان در بازار کار پرداختند. وی همچنین در ادامه توصیه های مهمی در این خصوص بیان نمودند و خاطر نشان کردند لازمه اشتغال موفق ارتقاء آموزشی و دگرگونی اقتصاد می باشد.

در ادامه متن سوگند نامه مهندسی توسط فارغ التحصیلان به صورت همخوانی قرائت شد. پس از آن به فارغ التحصیلان لوح های تقدیر و تندیس یادمان این جشن به همراه شاخه گل اهدا شد.