• موسسه آموزش عالی آمل دارای رتبه سطح یک کشوری
     برگزاری جشن دانش آموختگی
تاریخ انتشار :  6 مرداد 1396

جشن دانش آموختگی دانشجویان موسسه آموزش عالی آمل، در تاریخ 5 مرداد 1396 در محل آمفی تئاتر ساختمان جدیدالتاسیس این موسسه واقع در خیابان طالب آملی کوچه فیاض بخش برگزار گردید.

در این جشن که با حضور فارغ التحصیلان، والدین ایشان، اساتید و کارکنان همراه بود پس از تلاوتی چند از کلام الله مجید، جناب آقای دکتر قاسم ملامحمدی عمران ریاست محترم موسسه با بیان خیرمقدم خدمت حضار و سپاسگزاری از آنها، برای دانشجویان در ادامه راه آرزوی توفیق نمودند. همچنین جناب آقای پروفسور ابراهیم صالحی عمران معاونت محترم اداری و مالی موسسه سخنرانی با محوریت بازاریابی و اشتغال پایدار ایراد نموده و ویژگی های نیروی کار در محیط صنعتی و اداری من جمله صداقت، درستی، حسن نیت، پشتکار و … را برشمردند. اجرای موسیقی زنده نیز از دیگر بخش های این جشن بود.

در ادامه متن سوگند نامه مهندسی توسط فارغ التحصیلان به صورت همخوانی قرائت شد. پس از آن به فارغ التحصیلان لوح های تقدیر و شاخه گل  اهدا شده، عکسهای یادگاری از فارغ التحصیلان گرفته شد.