برگزاری جشن گرامیداشت مقام استاد
تاریخ انتشار :  13 اردیبهشت 1398

جشن تجلیل و بزرگداشت مقام والای اساتید موسسه آموزش عالی آمل، در تاریخ 11 اردیبهشت ماه  1398، از ساعت 20 الی 23 در محل آمفی تئاتر این موسسه آموزش عالی آمل برگزار گردید.

در این جشن که با حضور ریاست محترم موسسه، اعضای محترم هیات موسس،  معاونین،  اساتید و کارکنان همراه بود، با اجرای همکار محترم سرکار خانم جوادی آغاز شد، که در طی مراسم ایشان اشعاری نغز در وصف مقام معلم ایرا د نمودند.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط برادر ارجمند جناب آقای جعفرپور و همچنین همخوانی سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط حضار، جناب آقای دکتر ابوالفضل رنجبر نوعی؛ ریاست محترم موسسه با بیان خیرمقدم خدمت حضار و تبریک مقام والای استادی ایشان، با متذکر شدن نقش ارزشمند  و موثر معلم در جامعه، برای همگان در ادامه راه آرزوی سلامتی و توفیق نمودند.

همچنین جناب آقای پروفسور ابراهیم صالحی عمران؛ ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، سخنرانی با محوریت موضوع سرآمدی آموزش ایراد نمودند. ایشان ضمن سخنان خود به ضرورت ایجاد بستری مناسب جهت تقویت و گسترش روحیه ابتکار، نوآوری و خلاقیت در دانش آموزان و دانشجویان اشاره کردند. همچنین به تاثیرگذاری عمیق نقش معلم در تربیت انسان اشاره داشتند و معلمی را سخت ترین کار برشمردند.

در این مراسم تنی چند از دانشجویان با اهدای گل و دلنوشته از زحمات استاد فرهیخته جناب آقای پروفسور ابراهیم صالحی عمران ابراز تشکر و سپاس کرده ایشان را پدری مهربان و دوستداشتنی قلمداد کردند.

از دیگر برنامه های برجسته در این جشن، گرامیداشت یاد و نام استاد ارجمند مرحوم مهندس مهدی رییسی با حضور خانواده محترم ایشان بود که در همه حال همراه موسسه بودند و تمام تلاش خویش را در جهت ارتقای کیفی، آموزشی و علمی موسسه به کار بستند.  نامشان گرامی ….

در ادامه، به منظور تجلیل از زحمات بی دریغ اعضای محترم هیات علمی، مدیران گروه های آموزشی و همچنین کارکنان بخش های اداری، مالی و آموزشی، به ایشان لوح تقدیر و جوایزی چند تقدیم گردید. ضمنا با انجام قرعه کشی، به تنی چند از عزیزان حاضر، جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

شایان ذکر است در این جشن انتخاب استاد و کارمند نمونه صورت پذیرفت که طی آن سرکار خانم مهندس فرزانه زحمتکش از اعضای محترم هیات علمی و خانم مهندس محمد علی نژاد از اساتید محترم مدعو در موسسه به عنوان اساتید نمونه و جناب آقای مرتضی خراسانیان  و سرکار خانم زهرا لسانی به عنوان کارمندان نمونه انتخاب و از ایشان تقدیر به عمل آمد.

اجرای موسیقی زنده نیز از دیگر بخش های این جشن بود. مراسم با پذیرایی شام از حضار پایان یافت.