برگزاری مراسم تجلیل از مقام اساتید
تاریخ انتشار :  17 اردیبهشت 1397

جشن تجلیل و بزرگداشت مقام والای اساتید موسسه آموزش عالی آمل، در تاریخ 16 اردیبهشت ماه  1397، از ساعت 19 الی 22 در محل آمفی تئاتر این موسسه آموزش عالی آمل برگزار گردید.

در این جشن که با حضور ریاست محترم موسسه، اعضای محترم هیات های امنا و موسس،  معاونین،  اساتید و کارکنان همراه بود، با اجرای برادر ارجمند جناب آقای مختار جعفرپور آغاز شد، که در طی مراسم ایشان اشعاری نغز در وصف مقام معلم ایرا د نمودند.

پس از تلاوتی چند از کلام الله مجید توسط استاد محترم جناب آقای دکتر محمد عنایت تبار و همچنین همخوانی سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط حضار،  جناب آقای دکتر قاسم ملامحمدی عمران؛ ریاست محترم موسسه با بیان خیرمقدم خدمت حضار و تبریک مقام والای استادی ایشان، ضمن بیان خاطراتی چند از دوران تحصیل خود، برای همگان در ادامه راه آرزوی سلامتی و توفیق نمودند.

همچنین جناب آقای مهندس علیحسن رجبی؛ معاونت محترم دانشجویی-فرهنگی موسسه سخنرانی با محوریت تلاش مجدانه و همه جانبه کلیه عوامل و کارکنان موسسه برای حفظ شان و منزلت آموزشی موسسه ایراد نمودند.

در ادامه، معاونت محترم آموزشی موسسه؛ جناب آقای دکتر مهدی علی اکبرنیا عمران، ضمن تجلیل از مقام شامخ آیت الله مرتضی مطهری، سخنانی با محوریت مرز بین عقل و علم و لزوم بکارگیری و انطباق این دو اصل مهم ارایه نمودند. سپس از تلاشهای بی ثمر، صادقانه و همیشگی مدیر محترم امور مالی و همچنین عضو محترم هیات موسس موسسه؛ جناب آقای حاج حسن بطحایی بعنوان چهره ای شاخص در زمینه های مختلف علمی، اخلاقی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی با اهدای لوح تقدیر قدردانی بعمل آمد.

به منظور تجلیل از زحمات بی دریغ اعضای محترم هیات علمی، مدیران گروه های آموزشی و همچنین کارکنان بخش های اداری، مالی و آموزشی، به ایشان لوح تقدیر و جوایزی چند تقدیم گردید. ضمنا با انجام قرعه کشی، به تنی چند از عزیزان حاضر، جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

اهدای جوایز توسط جناب آقای دکتر ابوالفضل رنجبر نوعی؛ عضو محترم هیات امنای موسسه آموزش عالی آمل، جناب آقای دکتر قاسم ملامحمدی عمران؛ ریاست محترم موسسه، جناب آقای مهندس سقا صالحی امینی؛ عضو محترم هیات موسس موسسه آموزش عالی آمل، جناب آقای دکتر قدرت الله برزگر از اعضای محترم هیات علمی موسسه انجام پذیرفت.

اجرای موسیقی زنده نیز از دیگر بخش های این جشن بود. مراسم با پذیرایی شام از حضار پایان یافت.