مراسم تودیع و معارفه ریاست موسسه
تاریخ انتشار :  3 اسفند 1397

مراسم تجلیل و قدردانی از زحمات سرپرست موسسه آموزش عالی آمل، جناب آقای دکتر قاسم ملامحمدی عمران در طول دوره ریاست ایشان و همچنین معارفه جناب آقای دکتر ابوالفضل رنجبر نوعی به عنوان سرپرست جدید موسسه، در صبح روز پنج شنبه مورخ دوم اسفند ماه سال 1397، در محل سالن همایش موسسه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور هیات محترم موسس، جناب آقای پروفسور ابراهیم صالحی عمران، سرپرست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، اعضای محترم هیات علمی و کارکنان محترم موسسه همراه بود، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، حضار از بیانات پروفسور ابراهیم صالحی عمران در خصوص لزوم تلاش همه جانبه همکاران جهت پیشرفت روزافزون موسسه بهره مند شدند.

سپس آقای دکتر قاسم ملامحمدی عمران به بیان اقدامات صورت پذیرفته در دوره تصدی سمت ریاست خود پرداختند.

در نهایت جناب آقای دکتر ابوالفضل رنجبر نوعی با مدد جستن از خداوند متعال، ثبات و پایداری همیشگی موسسه را خواستار شدند. با امید به موفقیت ایشان در انجام این مهم.