• پذیرش دانشجو با آزمون و بدون آزمون در موسسه آمل
نوشته شده توسط :  Admin
تاریخ انتشار :  24 تیر 1398
تعداد بازدید  :  1,197

تفاهم نامه همکاری علمی بین موسسه آموزش عالی آمل با دانشگاه صنعتی بابل منعقد شد.

تفاهم نامه همکاری علمی بین موسسه آموزش عالی آمل ( غیر دولتی- غیر انتفاعی) با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در قالب هفت ماده و یک تبصره منعقد شد.
این تفاهم نامه در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور دکتر جواد واثقی امیری رییس این دانشگاه و دکتر ابوالفضل رنجبر نوعی رییس موسسه آموزش عالی آمل ( غیر دولتی- غیر انتفاعی) با هدف بهره گیری بهینه از ظرفیت ها، توانایی ها و امکانات دانشگاه در جهت گسترش فعالیت های علمی، آموزشی ، پژوهشی و توسعه تحصیلات تکمیلی موسسه منعقد شد.
دوره اعتبار این تفاهم نامه 3 سال بوده و با توافق طرفین قابل کاهش و یا افزایش خواهد بود.
موسسه آموزش عالی آمل از سال ۱۳۸۴ آغاز به فعالیت کرد و هم اکنون با بیش از ۵۰ رشته دانشگاهی که شامل ۱۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد می باشد مطابق ارزشیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تمامی این سال ها در سطح الف و ب کیفیت آموزشی در بین دانشگاه های کشور بوده است.
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز در شش دانشکده مهندسی با شش هزار دانشجو مشغول به فعالیت می باشد.

برچسب ها :