جلسه شورای فرهنگی موسسه
تاریخ انتشار :  1 مهر 1394
تعداد بازدید  :  1,518

اولین جلسه شورای فرهنگی موسسه غیرانتفاعی-غیردولتی آمل درسال تحصیلی 95-94 با حضور کلیه اعضای شورای فرهنگی و ریاست محترم موسسه و رئیس هیات امنای موسسه در روز پنج‌شنبه مورخ 94/6/26 در دفتر ریاست محترم موسسه باتلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید در ساعت 11 آغاز گردید.

ابتدا آقای دکتر صالحی عمران رویکردهای فرهنگی را در سال تحصیلی جدید ترسیم نمودند و بیان داشتند امیدوارم در سال تحصیلی جدید شاهد ارتقاء خوب عملکرد فرهنگی از لحاظ کمی و کیفی در محیط آموزشی باشیم. در ادامه اعضای شورای فرهنگی نظرات خود را بیان داشتند که پس از بحث و بررسی موارد ذیل مصوب گردید.

1-مقررگردیدکارگاه های آموزشی در سال جدید تحصیلی بیشتر برگزار گردد.

2-مقرر گردید بروشوری تحت عنوان تمرکز حواس و اجتناب از افکار مزاحم تهیه و در اختیار دانشجویان قرار گیرد.

3-برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود در تاریخ 94/7/25 و 94/7/30 برگزار گردد.

4-جشن فارغ التحصیلی با توجه به ایام ماه‌های محرم و صفر در پایان آذر ماه برگزار گردد.

5- مقرر گردید با توجه به استقبال خوب دانشجویان در رشته های ورزشی فوتسال، والیبال، کشتی و شنا قراردادهای فوق برنامه در سال جاری هم عملیاتی گردد.

جلسه در ساعت 12:30 با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد خاتمه یافت.

اعضای حاضر در جلسه:

1-دکتر ابراهیم صالحی عمرانرئیس محترم موسسه