• پذیرش دانشجو با آزمون و بدون آزمون در موسسه آمل
نوشته شده توسط :  Admin
تاریخ انتشار :  17 فروردین 1400
تعداد بازدید  :  912

نحوه درخواست اکانت ایمیل دانشگاهی مختص دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد :

1-فایل مقررات و شرایط موسسه را دانلود، مطالعه و امضا فرمایید.(کافیست روی کلمه دانلود را کلیک کنید)

2-یک ایمیل با عنوان “درخواست اکانت ایمیل” به آدرس omur.fanavari@amol.ac.ir ارسال فرمایید.

=> فایل مقررات امضا شده را به ایمیل فوق ضمیمه نمایید(الزامی).

=> در متن ایمیل، نام، فامیل، شماره دانشجویی، نیمسال ورود، کد ملی و نام کاربری پیشنهادی خود را تایپ نمایید(همه موارد ضروریست).

=> مطلوبست برای پیشنهاد نام کاربری از نام و فامیل(به انگلیسی) استفاده نمایید. چنانچه نام کاربری از پیش گرفته شده باشد، نام کاربری پیشنهادی شما با شماره گذاری در انتهای آن ثبت می شود. درصورت عدم پیشنهاد توسط دانشجو، نام کاربری توسط واحد فناوری تعیین و تخصیص می یابد.

3-ایمیل های درخواست به ترتیب اولویت بررسی و نتیجه شامل نام کاربری و رمز عبور به همان ایمیل ارسالی شما ریپلای میگردد(حداکثر تا یک هفته بعد، لطفا تا پایان این مدت از هرگونه پیگیری خودداری فرمایید).

=>به ایمیل های ارسالی ناقص، ترتیب اثر داده نمی شود.

4-از آن پس برای لاگین به اکانت ایمیل خود با استفاده از نام کاربری و رمز عبور تخصیص یافته به خود، از لینک “سامانه پست الکترونیک” موجود در صفحه اصلی سایت موسسه اقدام نمایید.

واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه آمل

برچسب ها :